Sadece 7/24 Antrenman Yapmak ve Her Uluslararası Turnuvaya Katılmak Başarı Getirir mi?

10-07-2022 18:32
Sadece 7/24 Antrenman Yapmak ve Her Uluslararası Turnuvaya Katılmak Başarı Getirir mi?

GETİRMEZ!

Hedefi uluslararası düzeyde başarılı olmak olan bir masa tenisi sporcusu gelebileceği seviyenin en üstüne gelebilmelidir.

Bir masa tenisi sporcusu olabileceğinin en iyisi olabilmek için çaba harcar ve bir süre sonra üst basamaklara doğru geçiş yapmaya başlar.

Uluslararası seviyede yarışacak bir masa tenisi sporcusunun zorluklarla baş edebilmesi için ona yardım edecek bazı FARKLI KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ VE ARAÇLARI OLMASI GEREKİR.

Entelektüel sağlığa tam da bu noktada ihtiyaç duyulur. Çünkü, entelektüel sağlık, bilgi dağarcığımızı genişletmemiz, fikirlerimizi keşfetmemiz ve çok yönlü yaşayabilmemiz için bizi teşvik eder.

Sağlıklı yaşamın etkenlerinden olan entelektüel, zihinsel ve duygusal sağlık bir masa tenisi sporcusunun iyimser, güvenilir, kendine saygılı, meraklı ve hepsinden daha önemlisi kendine güvenen bir birey olabilmesiyle ilgilidir.

Herkesin olduğu gibi, bir masa tenisi sporcusunun da entelektüel, zihinsel ve duygusal sağlığını aile geçmişi, ekonomik durumu, beslenme şekli, çevresi ve yaşadığı ülkenin ekonomik düzeyi belirler.

Yaşadığı ülkenin ve ailesinin ekonomik durumu; masa tenisi sporcusunun kitap okumasına, yabancı dil öğrenmesine, merak etmesine, sinemaya/tiyatroya gitmesine, seyahat etmesine ve iyi beslenmesine uygun şartlar sağladığında o sporcular gelebilecekleri seviyenin en üstüne gelebilir ve uluslararası düzeyde başarılı olabilirler.

Sağlıkla ve masa tenisiyle kalın!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.