JOOLA “DYNARYZ ZGR“

11-01-2022 09:56
JOOLA “DYNARYZ ZGR“
50 yılı aşkın süredir masa tenisi antrenörlüğü yapan, USATT Hall of Fame Inductee ve Ulusal antrenörü olan, ayrıca Uluslararası Masa Tenisi Birliği (ITTF) tarafından Seviye 1, 2, 3 Kurs Şefi ve Eğitmeni olarak sertifikalı Richard McAfee'nin JOOLA DYNARZY ZGR hakkındaki yorumlarının bir özeti..
****  
Lastik üreticileri yıllardır hem yapışkan Çin lastiklerinin özelliklerini, hem de modern Avrupa lastiklerinin hızını birleştiren gerçek bir hibrit lastik geliştirmeye çalıştılar. Sonuçlar, çoğunlukla çok yapışkan, ancak hızı olmayan veya daha hızlı, ancak spin için yeterli tutuşa sahip olmayan lastikler olmuştur. JOOLA Dynaryz ZGR'nin geliştirilmesiyle uzun zamandır beklenen gerçek hibrit ve güçlü bir lastik geldi.
JOOLA Dynaryz ZGR, Hyper bounce süngeri ile kavrayıcı bir Hyper Traction Surface üst tabakasını birleştiren gerçekten eşsiz bir lastik. Piyasadaki hiçbir lastiğe benzemiyor. Daha çok Avrupa veya Çin topspin oyunu oynasanız da oynamasanız da, bu lastik ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve mevcut lastiğinizin muhtemelen oyununuza eklemediği bazı unsurları ekleyecek.
Çok kavrayan üst tabaka, bol falso üretiyor ve her topa kolayca spin yapmanızı sağlıyor. Düzgün, uzun hareketli vuruşlarda güçlü bir falso, aynı zamanda kısa hareketli vuruşlarda da çok fazla hız üretiyor. Bloklar iyi kontrol ediliyor, daha sert temaslarda süngerin hızı devreye giriyor. Lastiğin en çok beğendiğim yanı masadan uzakta yaptığım topspin vuruşlarıydı.
Çoğu oyuncunun, lastiğin bütün bu özellikleri yanında sertliği ve hafif oluşu nedeniyle de JOOLA Dynarzy ZGR'yi tercih edeceğini düşünüyorum.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.